BATXILLERAT PRIVAT 2020-2021

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per a informar-te’n personalment

Demana’ns informació o
truca'ns sense compromís, i t’atendrem

dl-dv de 8.30 a 19h

 Acceptació de la politica de privacitat LOPD


Dijous 7 de març  |  19:00h

Vine a conèixer professors i exalumens

Informa't sense cap compromís

dl-dv de 9h a 17h

Entrevistes personalitzades per telèfon o videoconferència

Som al centre de Barcelona

Centre d’Estudis Prat
Roger de Llúria 97
FGC, Renfe, Metro, Bus i Bicing

Truca'ns o envia'ns el teu missatge i concertarem la teva entrevista personal.

La porta al teu futur. Obre-la!

Una vez finalizado tu Ciclo Formativo de Grado Superior en AFI, y gracias al acuerdo con la Marconi International University (EEUU) y la Università degli Studi Guglielmo Marconi (Italia)*, podrás acceder al título universitario de Grado en Administración de Empresas, también a distancia, en castellano, y en tan sólo un año adicional.

Y después, completa tu Ciclo con el Grado universitario en ADE en sólo un año más

*La Marconi International University es una universidad americana acreditada por el US Department of Education y que ofrece por lo tanto títulos americanos oficiales. También está creditada por CHEA Council for Higher Education Accreditation y está incluida en la lista oficiales de las universidades americanas acreditadas.

La Universita degli Studi Guglielmo Marconi de Roma es la primera universidad en línea Italiana acreditada por el Ministerio de Educación Italiano MIUR y ofrece grados universitarios oficiales Italianos reconocidos en toda Europa. El grado de ADE italiano es un título de 120 créditos ECTS. Los créditos ECTS (European Credit Transfer System) son el estándar adoptado por todas las universidades del Espacio Europeo de Educación Superior (EEES) y garantizan la convergencia de los diferentes sistemas europeos de educación superior.

En aquellos casos en que el/la alumno/a necesite homologar la titulación, como por ejemplo para ejercer en la función pública o realizar el doctorado, deberá realizar el proceso de homologación del/los título/s por el Ministerio de Educación Español.

En el caso de la Marconi International University (EEUU), la tesis se realiza y presenta online. En el caso de la Università degli Studi Guglielmo Marconi (Italia), la tesis se realiza online pero se deberá defender presencialmente en la sede de Barcelona o Roma.

OPEN DAY

DIJOUS
5 D'ABRIL
19H

científic biosanitari
tecnològic enginyeria

ciències de la terra

Vine i coneix professors i alumnes

PRAT Educació és una institució educativa catalana, laica i arrelada a l’entorn, amb més de 90 anys dedicats a la gestió del talent de l’alumnat i del seu creixement acadèmic i personal i social. Apostem pel vincle pensament-emoció-acció com a eina clau de l’aprenentatge significatiu i de l’Educació 360.

Especialitzats en Batxillerat

•  2 Batxillerats + 5 itineraris
•  100% de nous alumnes (nova etapa per a tots)
•  Límit de 24 alumnes per grup en matèries comunes

 Mitjana de 12 alumnes per grup en matèries específiques
•  Anglès com a eina transversal (5 hores/setmana)
•  'Mètode d’avaluació 80/20': avaluació continuada (80%) + exàmens trimestrals i finals (20%)
•  Pla intensiu de preparació de les PAU (100% aprovats juny 2019)
•  Coordinació permanent Alumne-Escola-Família
•  Counselor: Orientació personalitzada a cada alumnne
     •  Ciències per projectes

EL BATXILLERAT EN 10 PUNTS

L'opinió dels nostres alumnes

"Estudiar el Batxillerat Social a Prat em va servir per obtenir una bona base de continguts per entrar a la universitat, i la veritat és que no he tingut problemes per adaptar-me al ritme d’estudi de Ciències Polítiques. En tinc molt bon record."

Guillem Pujol
Batxillerat Social
Ciències Polítiques de l’Administració Pública a la UPF

"A Prat em vaig sentir molt recolzada en tot moment. Els professors s’involucren molt i et fan un seguiment molt proper. A més, sempre estan disposats a ajudar-te i guiar-te en qualsevol dubte, no només a nivell acadèmic sinó també personal. Per mi és el punt més fort que té l’escola."

Laura Monterde
Batxillerat Científic i Tecnològic
Medicina a la UAB

"Els meus companys i jo érem un grup molt cohesionat. Tots érem gent nova, que no ens coneixíem, i això va ajudar a fer-nos. Encara conservo bones amistats. Guardo molts bons records de Prat, sobretot per la proximitat amb els professors."

Bernat Jordana
Batxillerat Social
Enginyeria de so a la UPC

COMUNICACIÓ
ALUMNES-ESCOLA-PARES

A PRAT Educació alumne, escola i família assumeixen de manera conjunta el compromís educatiu. La proximitat de relació en el dia a dia en tots els canals a l’abast permet una comunicació fluïda i una coordinació integrada que afavoreix l’èxit educatiu de l’alumne.

GRUPS ESPECIALMENT REDUÏTS

Els grups de Batxillerat per curs a PRAT Educació no supera els 24 alumnes en les matèries comunes. En les assignatures de modalitat, encara són molt més reduïts, amb una mitjana de 12 alumnes per classe. Això permet garantir el seguiment i l’atenció personalitzada al llarg dels estudis i l’adaptació dels aprenentatges segons necessitats i ritmes específics de l’alumnat. Ser petits ens fa grans.

NOVA ETAPA PER A TU...
I PER A TOTS!

El 100% dels alumnes de Batxillerat provenen d’altres centres. Això fa, a la pràctica, que en un moment cabdal de la seva construcció personal i social, tots iniciïn aquesta etapa de formació en la mateixa situació i descobreixin, junts, un nou entorn de relacions.

VINCLE DE PROXIMITAT AFECTIVA

Un dels pilars del model educatiu del Batxillerat és la valuosa relació d’estreta proximitat entre tots els qui integrem la comunitat educativa. L’acompanyament afectiu permanent de tutors i professors als alumnes afavoreix la seva òptima progressió acadèmica i el seu propi procés de construcció personal. Sempre pròxims i acompanyats.

PREPARACIÓ INTENSIVA
DE LES PAU

El segon curs de Batxillerat de PRAT Educació està 100% orientat a la superació de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), que permeten accedir als estudis universitaris. Al llarg del curs, els alumnes participen en un pla intensiu de preparació, amb exàmens adequats al model i estructura de proves, i amb la realització de simulacres periòdics (en format i temps) per garantir la millor preparació.

ENGLISH+

A PRAT Educació l’anglès és entès com una eina transversal entre matèries. Això permet l’alumne progressar en l’aprenentatge de la llengua de manera integrada amb la resta de continguts acadèmics. Per tal d’adaptar els aprenentatges de la llengua segons les necessitats i els ritmes específics de l’alumnat, les classes s’organitzen en grups flexibles de nivell. Les estades a l’estranger a través del programa Erasmus+ de la UE, amb anglès com a llengua vehicular, permeten aprofundir en el coneixement de l’idioma.

Què ens fa diferents

A diferència de molts altres centres educatius, la nostra és una escola de dimensions reduïdes, feta a mida humana, especialitzada en formació de Batxillerat. Ser un centre petit i estar especialitzats són a l’ADN del nostre model educatiu i permet als alumnes assolir grans resultats.

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per a informar-te’n personalment

Demana’ns informació o
truca'ns sense compromís, i t’atendrem

dl-dv de 10h a 14h y 15h a 19h 

 Acceptació de la politica de privacitat LOPD


social econòmic
social humanístic

‘Mètode d'avaluació 80-20’
= 100% aprovats PAU

El Batxillerat a Prat aplica el ‘Mètode d’avaluació 80-20’, que prioritza l’avaluació continuada de l’alumne (80%) davant dels exàmens trimestrals i finals (20%).
El mètode fomenta i premia l’esforç i la constància permanents al llarg de tot el Batxillerat. L’èxit del resultat d’aquest mètode és contundent: 100% d’alumnes aprovats en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) [convocatòria juny 2019].

100%

APROVATS A
LES PAU
(juny 2019)

El Batxillerat a PRAT Educació aplica el ‘Mètode d’avaluació 80/20’, que prioritza l’avaluació continuada de l’alumne (80%) davant dels exàmens trimestrals i finals (20%).
El mètode fomenta i premia l’esforç i la constància permanents al llarg de tot el Batxillerat. L’èxit del resultat d’aquest mètode és contundent: 100% d’alumnes aprovats en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) [convocatòria juny 2019].

‘Mètode d'avaluació 80/20’
= 100% aprovats PAU

100%

APROVATS A LES PAU

APROVATS
A LES PAU
(juny 2019)

Jornada de Portes Obertes: Dijous 7 de març, 19h. T'hi esperem!

COUNSELOR: Orientació personalitzada a cada alumnne

A través de la figura del Counselor, els alumnes de Batxillerat disposen d'un servei d’acompanyament i orientació personalitzada, complementari a l’acció tutorial, en els següents àmbits:

  • Creixement cap a la vida adulta
  • Tria d’estudis universitaris
  • Elecció del seu futur professional

MENTORINGD'alumnes a alumnes

Amb el propòsit d'afavorir les relacions socials i l'acompanyament entre els mateixos alumnes, el programa Mentoring permet als alumnes de primer curs rebre el suport acadèmic i emocional dels alumnes de segon que, voluntàriament, els ajuden a adaptar-se al centre i a estar millor preparats per a superar els principals reptes del Batxillerat.

MODEL EDUCATIU
PROPI

A PRAT Educació impulsem un model educatiu basat en l’alumne com a centre neuràlgic de l’activitat docent i en la implementació de metodologies actives orientades a assolir les competències per al ple desenvolupament acadèmic i personal.

PROGRAMA #CONNECTA'T

El Batxillerat integra el programa transversal d’activitats #Connecta't, realitzades al llarg del curs dins i fora les aules, de diferent tipus i format, i que complementen i consoliden els aprenentatges acadèmics adquirits (masterclasses d'experts; jornades, seminaris i workshops; sortides i descobriment de l'entorn; formació en intel·ligència emocional; participació en concursos d'pambit nacional; descobriment del món professional, etc.)

Vine a conèixer 

professors i exalumnes

Vine a conèixer 

professors i exalumnes

Entrevistes personalitzades per telèfon o videoconferència

dl-dv de 9h a  17h

Informa't sense cap compromís